Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδικές μονάδες των αντικαθεστωτικών αναζητούν τον Καντάφι

Από το ιστολόγιο http://astra.mywebreview.com/

Οι αντικαθεστωτικοί στη Λιβύη οργάνωσαν ειδικές μονάδες για την καταδίωξη του Μουάμαρ Καντάφι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν αραβικά μέσα ενημέρωσης.
Το αλ Αραμπίγια μετέδωσε πως οι αντάρτες οργάνωσαν μονάδες μαχητών για να εντοπίσουν τηλεφωνήματα συνεργατών του πρώην ηγέτη της Λιβύης, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν πού μπορεί να κρύβεται ο Καντάφι. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέφερε δήλωση του Ανις Σαρίφ εκπροσώπου του στρατιωτικού συμβουλίου της Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία "μονάδα ειδικών δυνάμεων με περισσότερα από 200 μέλη ηγείται των ερευνών" για τον εντοπισμό του.
Ο Σαρίφ τόνισε πως οι αντικαθεστωτικοί έχουν εντοπίσει τον Καντάφι, αλλά δεν αποκαλύπτουν πού βρίσκεται και πρόσθεσε πως η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.
Ο Καντάφι εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου όταν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις κατέλαβαν την Τρίπολη. Πιστεύεται ότι κρύβεται σε μια από τις τρεις περιοχές που ακόμα βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο των υποστηρικτών του, στην Σύρτη, το Μπάνι Ουαλίντ και την πόλη Σάμπχα στην έρημο της νότιας Λιβύης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου