Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ARINÇ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Εάν οι Κούρδοι είναι τρομοκράτες όπως λέτε .....εσείς ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .....ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
«Νόμιμες και σωστές οι επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Bülent Arınç, αφού τόνισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας δήλωσε « θα δοκιμάσουμε όλες τις μεθόδους προκειμένου να εξαλείψουμε την τρομοκρατία».
Ο Arınç στις δηλώσεις που προέβη μετά από την λεπτομερή ανασκόπηση του θέματος στο Υπουργικό Συμβούλιο δήλωσε «οι επιχειρήσεις που εξαπολύει η κυβέρνηση μας προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια κατά του φαινόμενου της τρομοκρατίας είναι νόμιμες, σωστές και κατάλληλες».
«Κάθε χώρα οφείλει να εξασφαλίσει την ασφάλειας της πάσα θυσία, μέσα στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας. Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει νόμιμες και δικαιολογημένες τις τρομοκρατικές ενέργειες» δήλωσε ό Τούρκος αξιωματούχος.
Ο Arınç ο οποίος έδωσε πληροφορίες και σχετικά με την αεροπορική επιχείρηση δήλωσε ότι οι τελευταίες επιθέσεις είχαν στόχο το Kandilκαι ότι πραγματοποιήθηκαν πετυχημένες επιχειρήσεις στους καταυλισμούς, τις γέφυρες, στα σημεία ελέγχου και συνάντησης της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου