Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χρυσό ως αντάλλαγμα για μελλοντικές διασώσεις ζητά Γερμανίδα υπουργός!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τον χρυσό μας κάποιοι εκσυγχρονιστές φρόντισαν και τον έχασαν η ξέχασαν που τον άφησαν ....ασήμι δέχεστε??? 
Μιας και το έφερε η κουβέντα ......τα ίχνη του χρυσού μας .....τα έχουμε βρει η όχι ακόμα??
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

H Γερμανίδα υπουργός Εργασίας σε συνέντευξη της στην κρατική τηλεόραση ARD ζητά χειροπιαστές εγγυήσεις σε χρυσό ή σε μερίδια σε επιχειρήσεις, σε αντάλλαγμα για μελλοντικές διασώσεις υπερχρεωμένων κρατών της ευρωζώνης.



Πολλές από τις χώρες αυτές διαθέτουν σημαντικά αποθέματα χρυσού και συμμετοχές σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, τις οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως εξασφαλίσεις, είπε στην κρατική τηλεόραση ARD η Ursula von der Leyen, που είναι και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Καγκελαρίου Angela Merkel.
Η von der Leyen είναι το πρώτο μέλος του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου που εγείρει τέτοιου είδους αξιώσεις. "Κάποια κράτη καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους... και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε. Για να μπορέσουν όμως αυτές οι προσπάθειες να διατηρηθούν και στο μέλλον, χρειάζονται εξασφαλίσεις", είπε η Γερμανίδα πολιτικός.
Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου