Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οι λαοί του κόσμου πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ένα άρθρο έκπληξη .......
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/08/23/118745/



Του Saman Mohammadi, The Excavator
Ζούμε σε μια εποχή μεσαιωνικής κτηνωδίας και κρατικού τρόμου. Τα δυτικά ΜΜΕ και η δυτική κοινότητα στοχοποιούν τη Ρωσία, το Ιράν, τη Συρία, τη Λιβύη, τη Κίνα, και το Ιράκ, ως χώρες που στερούνται ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ελευθερίας του λόγου.



Όμως ο ίδιος βάρβαρος, τυραννικός και παραπλανητικός έλεγχος ασκείται και από τις κυβερνήσεις της Αμερικής, της Αγγλίας, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, και του Ισραήλ, που διαδίδουν κάποιες επίσημες ιδεολογίες (και άλλα παραμύθια), τις οποίες πλασάρουν για αλήθειες.
Παντού στο κόσμο οι διάφορες κυβερνήσεις μεταχειρίζονται τους λαούς τους σαν γελάδια, συμπεριφερόμενες ως λύκοι των πολιτικά και οικονομικά ισχυρών, αντί για ποιμένες των φορολογουμένων πολιτών. Το κρατικά οργανωμένο έγκλημα στην Αμερική και γενικά στη Δύση κυριαρχεί. Δεν υπάρχει ούτε ευνομία, ούτε φροντίδα για την ανθρώπινη ζωή.
ΟΙ διάφορες επιχειρήσεις τύπου false flag (π.χ. 9/11, και Μαδρίτη) αποκάλυψαν πως οι κυβερνήσεις της Δύσης είναι εξίσου απολυταρχικές και ένοχες όσο και οι μέθοδοι της ρωσικής FSB, που χρησιμοποιούνται κατά κόρο για να προωθηθούν τα διεφθαρμένα συμφέροντα του Κρεμλίνου. Η μόνη διαφορά είναι πως οι κυβερνήσεις της Δύσης είναι αναγκασμένες, εξαιτίας της φιλελεύθερης παράδοσής τους, να είναι πιο επιτήδειες στη προπαγάνδα που χρησιμοποιούν. Έτσι, τα ΜΜΕ παίζουν κρίσιμο ρόλο στο να κρύβουν τις βρωμιές των κυβερνήσεων από το λαό, και να χαλκεύουν την επίσημη, πλην όμως ψευδή, ιστοριογραφία για γεγονότα όπως η 9/11.
Το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής και ευρωπαϊκής ιστορίας, είναι ένα ψέμα. Υπάρχει η αληθινή ιστορία, και  η κατασκευασμένη. Η βαθιά, και η επιφανειακή. Η ιστορία των κρατούντων, και η ιστορία της απελευθέρωσης.  Η μια ιστορία εξυπηρετεί τα μυστικά και τον κρατικό τρόμο, δικαιολογώντας τον μιλιταρισμό εναντίον των λαών της Μ. Ανατολής. Η άλλη ιστορία κρύβεται, λογοκρίνεται, και περιθωριοποιείται ως συνομωσιολογία.
Μόνο ένα πανίσχυρο κράτος, σε αγαστή συνεργασία με μια σκοτεινή πλουτοκρατία, έχει τη δύναμη να μορφοποιεί κατά το δοκούν τα γεγονότα της ιστορίας και να μεταβάλλει τις τάσεις της ανθρώπινης πορείας. Στη παραπάνω εξίσωση, μπαίνει βέβαια και ο παράγοντας της ανενημέρωτης κοινής γνώμης, που καταπίνει αμάσητα όσα της προσφέρονται.
Όταν οι ηγεσίες λατρεύονται χωρίς καμιά αμφισβήτηση, τότε ανοίγουν οι πόρτες για σφαγές, θηριωδίες, και για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  Ανοίγουν οι πόρτες για τους διάφορους Stalin, Mao, Saddam και Khomeini. Και έτσι έχουμε τη Β. Κορέα, την ΕΣΣΔ, και την ναζιστική Γερμανία. Και επίσης την Αμερική μετά την 9/11, το Ισραήλ, και γενικά τη Δύση. Οι λαοί αρνούνται να δεχτούν το ότι αυτοί που ελέγχουν τις ηγεσίες του σήμερα, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με κάποιους κατά συρροή δολοφόνους. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει.
Από την 9/11 και μετά, ζήσαμε την ανάδυση του σούπερ κράτους, εις βάρος της δημοκρατίας. Της φαντασίας εις βάρος της αλήθειας, της εικασίας εις βάρος του γεγονότος, του μύθου εις βάρος της πραγματικότητας, των ψεμάτων εις βάρος της επιστημοσύνης, της κρατικής βίας εις βάρος της  πολιτικής ειρήνης, της προπαγάνδας εις βάρος των καθαρών λόγων, της τυραννίας εις βάρος της ελευθερίας, της ανομίας εις βάρος της ευνομίας, του χάους εις βάρος της τάξης, της αδικίας εις βάρος της δικαιοσύνης, και του Σατανά εις βάρος του Θεού.
Αυτού του είδους το υπέρ-κράτος όμως, δεν μπορεί να ζήσει για πάντα. Ήδη βλέπουμε μια αλλαγή στη ψυχολογία της Αμερικής, της Δύσης, και του κόσμου όλου. Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα επίσημα ψέματα των κυβερνήσεων και των ΜΜΕ, και αντιδρούν.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου οργάνου που θα ασχοληθεί με τη κρατική τρομοκρατία, τις μυστικές επιχειρήσεις, τα κυβερνητικά απόρρητα, τη μιντιακή προπαγάνδα, και τη λογοκρισία.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν, καθώς και οι CIA, Mossad, MI6, FSB, κ.ά. θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν, και να αναμορφωθούν,  ή να καταργηθούν. Πρόκειται για αναχρονιστικά προϊόντα κρατικής βίας, πολιτικής βίας, και κυβερνητικής μυστικότητας.
Ήδη, οι σατανικές ελίτ που κυβερνάνε την Αμερική, την Αγγλία, και το Ισραήλ, προσπαθούν απεγνωσμένα να φιμώσουν όλους όσους αντιδρούν στη νέα αυτή τάξη πραγμάτων, ενορχηστρώνοντας έναν πυρηνικό χειμώνα με πρωταγωνιστές τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, και το Ιράν, κατασκευάζοντας ψεύτικες κρίσεις, και προετοιμάζοντας μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα καταπνίξει την ελευθερία μια για πάντα.
Το παν είναι η ελευθερία στην ενημέρωση και η λογοδοσία.
http://disquietreservations.blogspot.com/2011/08/from-shadows-of-psyop-state-terror-of.html
Απόδοση: S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου