Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σαρκοζί-Ομπάμα: "Το τέλος του Καντάφι πλησιάζει"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Καλά εσύ Νικολά κοίτα να βρεις που θα κρυφτείς τώρα που αθωώθηκε το δικό μας παιδί ο Ντομινίκ........και εσύ Μπάρακ ...τι μιλάς ...καμένο χαρτί είσαι άλλωστε..... 
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/world/sarkozi-ompama-to-telos-tou-kantafi-plisiazei
Το τέλος της εξουσίας του Καντάφι στη Λιβύη πλησιάζει, συμφώνησαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, οι οποίοι είχαν συνομιλίες μεταξύ τους, για τις τελευταίες εξελίξεις Λιβύη.

Σε ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας αναφέρεται πως οι δύο χώρες "θα συνεχίσουν τη στρατιωτική προσπάθεια" και είναι πρόθυμες για την παροχή στρατιωτικής υποστήριξης στους λίβυους εξεγερμένους μέχρι οι δυνάμεις του Καντάφι παραδοθούν.

Παράλληλα, οι ΗΠΑ και το Παρίσι θα υποστηρίξουν την πραγματοποίηση μιας διεθνούς διάσκεψης σύντομα στο Παρίσι ώστε να υπάρξει διεθνής στήριξη για την ανοικοδόμηση της χώρας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης πως Σαρκοζί και Ομπάμα εξέφρασαν την ευτυχία τους για την αποφασιστική πρόοδο που επιτεύχθηκε στην διάρκεια των τελευταίων ημερών από τις δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, καθώς και την εκτίμηση πως "το τέλος του καθεστώτος του Καντάφι είναι πλέον αναπόφευκτο και πλησιάζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου