Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ελεύθερος ο Σαϊφ Αλ Ισλάμ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Είναι πολλές οι συμπτώσεις , το ότι ήταν στημένοι οι πανηγυρισμοί είναι μια από αυτές.....πάντως οι μυστικές υπηρεσίες το δουλεύουν καλά..... 
Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/international/item/3420

Στο ξενοδοχείο των ξένων ανταποκριτών, στο κέντρο της Τρίπολης, εμφανίστηκε τη νύχτα ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι Σαΐφ αλ Ισλάμ και όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία και δίκτυα όχι μόνο δεν έχει συλληφθεί, αλλά μίλησε και σε υποστηρικτές του καθεστώτος που τον ζητωκραύγαζαν.


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής και χθες Δευτέρα, ο γιος του Καντάφι είχε πέσει στα χέρια των αντικαθεστωτικών, είδηση που είχε επιβεβαιώσει και ο δικαστικός του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Λουίς Μορένο - Οκάμπο, λέγοντας ότι κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, τη νύχτα ο Σαΐφ αλ Ισλάμ εμφανίστηκε ελεύθερος στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι ξένοι δημοσιογράφοι στη λιβυκή πρωτεύουσα και μάλιστα απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του BBC, εάν ο πατέρας του είναι ασφαλής και καλά στην Τρίπολη, απάντησε «φυσικά», ενώ υποστήριξε πως «η Τρίπολη είναι κάτω από το δικό μας έλεγχο. Όλος ο κόσμος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Όλα πάνε καλά», ισχυρίστηκε.

«Αυτή είναι η χώρα μας, εδώ ζούμε και εδώ θα πεθάνουμε», υπογράμμισε ο Σαΐφ αλ Ισλάμ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Τρίπολη και διαβεβαίωσε πως «θα νικήσουμε γιατί ο κόσμος είναι μαζί μας». «Σας διαβεβαιώνω», είπε, «ότι η κατάσταση στην Τρίπολη είναι άριστη».



Παρακολουθείστε ένα βίντεο από την αποθέωση του Σαϊφ Αλ Ισλάμ στην επανεμφάνισή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου