Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Να ακουστεί και η Κουρδική άποψη – Μοιάζουν για αντάρτες αυτοί;

Σχόλιο ιστολογίου μας : Το είπαμε ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Από σήμερα το πρωί η είδηση της “επιτυχίας” των τουρκικών βομβαρδισμών, με απολογισμό εκατό νεκρούς αντάρτες του PKK κάνει το γύρο του κόσμου.



 Σχετικές αναφορές έχουν δει το φως της δημοσιότητας και στον δικό μας τύπο. Αυτό που ωστόσο κανένα από τα μέσα (εγχώρια και μη) δεν έχει κάνει μέχρι αυτή την ώρα, είναι να δημοσιεύσει τι ισχυρίζεται και ο κουρδικός τύπος.
Απλό το ερώτημα που προκύπτει, όπως και το δημοσιευμένο φρικιαστικό φωτογραφικό υλικό:
Εκατό νεκροί αντάρτες ή βομβαρδισμός αμάχων λόγω που δεν κατάφεραν τίποτα τις προηγούμενες ημέρες;

“Επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν μετά από τουρκική αεροπορική επιδρομή εναντίον αμάχων κοντά στο χωριό Kortek που βρίσκεται βορειοανατολικά της κουρδικής πόλης της Sulaimaniyah στο ιρακινό Κουρδιστάν”, δήλωσε ο Χασάν Αμπντουλάχ, δήμαρχος της περιοχής.
“Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από τουρκικό αεροσκάφος και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα με συνέπεια να υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης ακόμη και του φύλου τους”.

Ωστόσο από τις φρικιαστικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο κουρδικό τύπο ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί αν πρόκειται για αντάρτες του PKK ή για άμαχο πληθυσμό. Την ίδια ώρα που κάποιοι στη Δύση αγωνίζονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της τρομοκρατίας, εδώ απλώς …σιωπούν!
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου