Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ιταλία: Ο Καντάφι και οι γιοι του πρέπει να δικαστούν στη Χάγη

Σχόλιο ιστολογίου μας : Signor Frattini και βεβαίως συμφωνούμε , αλλά νομίζουμε πως έχουν πρώτοι άλλοι ΚΑΠΑΡΏΣΕΙ σειρά για να περάσουν από την Χάγη , να αρχίσουμε???
Όλοι οι Πρόεδροι και οι Κυβερνήσεις της Αμερικής μετά τον πόλεμο της Κορέας .....οι Τούρκοι για τις γενοκτονίες που διέπραξαν ,Χαβιέρ Σολάνα και άλλα πολλά ΕΥΗΠΌΛΗΠΤΑ  μέλη της Ε.Ε , ΜΉΠΩς ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ??????
Έχουμε μπόλικους και τελειωμό δεν έχει ....εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε!!!!
Από το ιστολόγιο www.capital.gr
Ο ηγέτης της Λιβύης συνταγματάρχης Καντάφι και οι γιοι του θα συλληφθούν σύντομα και θα πρέπει να κριθούν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Franco Frattini.

«Χωρίς αμφιβολία θα συλληφθούν και μάλιστα σύντομα. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη στη Χάγη», τόνισε ο Frattini στο πλαίσιο συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Radioanchio.

«Ελπίζω ότι το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο στη Βεγγάζη θα τους εκδώσει στο δικαστήριο της Χάγης για να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου», σημείωσε, προσθέτοντας ότι μπορεί επίσης να δικαστούν και για άλλες κατηγορίες στα δικαστήρια της Λιβύης».



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου