Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κατήφεια και μιζέρια στους δρόμους της Αθήνας

Σχόλια ιστολογίου μας : Αισχρά ψεύδη , το Ελλαδιστάν διανεύει μια από τις πιο ευτυχισμένες και κερδοφόρες εποχές του .....έχουμε μέχρι και τουρίστες και από την κόλαση .....που αλλού γίνεται αυτό??
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/
Κατήφεια και μιζέρια στους δρόμους της Αθήνας 

Οδοιπορικό της Wall Street Journal στην πρωτεύουσα

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του μνημονίου επιχειρεί να αναδείξει δημοσίευμα της Wall Street Journal. Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις ιδιοκτητών καταστημάτων που βάζουν λουκέτο και ιδιοκτητών διαμερισμάτων που αδυνατούν να εισπράξουν τα ενοικία, ενώ την ίδια ώρα οι φόροι περιουσίας αυξάνονται.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι οι καταναλωτικές δαπάνες έχουν μειωθεί κατά 7%, σε σχέση με το περασμένο έτος. Όπως σημειώνει η εφημερίδα το Επιμελητήριο Αθηνών Εμπορικό και Βιομηχανικό υπολογίζει ότι περίπου 80.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν χρεοκοπήσει από τις αρχές του 2010, και προβλέπει ότι περίπου 200.000 θα κλείσουν μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος αναφέρει ότι οι εκτιμήσεις για 200.000 λουκέτα ενδεχομένως να αποδειχθεί συντηρητική.

Η WSJ υπογραμμίζει ότι οι ηλικιωμένοι, που παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ τον μήνα μαζεύουν από τα σκουπίδια τα τρόφιμα που πετούν οι έμποροι λαϊκών αγορών, ενώ για τους νέους σημειώνει ότι δεν μπορούν αν βρουν δουλειά και η ανεργία στις ηλικίες από 15 έως 24 ετών, ανέρχεται σε 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου