Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

«Καθαρός» και για τη δεύτερη επίθεση ο Στρος Καν

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......νομίζατε ότι δεν θα ασχολούμασταν με την ΑΘΩΩΣΗ του φίλου μας Ντομινίκ ......Ντομινίκ οέο ......Ντομινίκ πάρτους και το βρακί!!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/

    Το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού, απέρριψε σήμερα την προσφυγή της Τριστάν Μπανόν για απόπειρα βιασμού της από τον Ντομινίκ Στρος Καν, επικαλούμενο έλλειψη αποδείξεων, παρόλο που δήλωσε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ παραδέχτηκε μια «μικρή» σεξουαλική επίθεση.
 



Ο Στρος Καν παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον της γαλλίδας συγγραφέως Τριστάν Μπανόν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2003 για ένα βιβλίο που έγραφε, σύμφωνα με αποκαλύψεις του εισαγγελέα.
Παρόλα αυτά το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να στηρίξει μια σεξουαλική υπόθεση επίθεσης εναντίον του Στρος Καν, επειδή το περιστατικό συνέβη πολύ καιρό πριν. Η παραγραφή για σεξουαλικές επιθέσεις είναι τα 3 χρόνια ενώ για την απόπειρα βιασμού τα 10 χρόνια.

Η Μπανόν έχει δηλώσει ότι ο Στρος Καν την κάλεσε σε ένα άδειο διαμέρισμα για μία συνέντευξη για το βιβλίο της και κατέληξαν να παλεύουν στο πάτωμα, με τον πολιτικό να προσπαθεί να ανοίξει το τζιν και το σουτιέν της.

"Λόγω της έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων, η δίωξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού," τόνισε το γραφείο του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου