Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Έξω πάμε καλά, μέσα είναι το πρόβλημα" Πικραμένος ο πρόεδρος Χριστόφιας από την αντιμετώπισή του στο εσωτερικό

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....κάτι μας θυμίζει αυτό ("Έξω πάμε καλά, μέσα είναι το πρόβλημα")
Από το ιστολόγιο http://www.philenews.com/

Ο διεθνής παράγοντας εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση για λύση του Κυπριακού, δήλωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας.
Ο διεθνής παράγοντας εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση για λύση του Κυπριακού, δήλωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας.
Λεμεσός: Ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι είναι πολύ πικραμένος από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό μέτωπο. Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο περιθώριο του Φόρουμ του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιείται στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: "Έχουμε ένα Πρόεδρο που είναι ευαίσθητος, αλλά έχουμε και ένα Πρόεδρο, ο οποίος υπερασπίζεται το σύνταγμα και τις βασικές αρχές". Αυτό το μήνυμα, είπε, θέλω να δώσω με σαφήνεια.

Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις ξένων αξιωματούχων, οι οποίοι εκφράζουν στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία, ο πρόεδρος Χριστόφιας επεσήμανε ότι δυστυχώς μόνο ο διεθνής παράγοντας εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ίδιος και η κυβέρνηση για λύση του Κυπριακού.

Έξω, είπε, πάμε πολύ καλά. Είναι μέσα, πρόσθεσε, που δεν βρίσκουμε κοινή γλώσσα και συνεννόηση και κατηγορείται ο Πρόεδρος ότι δεν κάνει τίποτα καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου