Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Παρά την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ Κανονικά η έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων, ανακοίνωσε η ΔΕΗ

Από το ιστολόγιο http://news.in.gr/

  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )         


Αθήνα
Η έκδοση των λογαριασμών της ΔΕΗ, που θα περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος ακινήτων, θα γίνει κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της εταιρείας, με την οποία καλεί τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει άμεσα από το κέντρο έκδοσης λογαριασμών. Παράλληλα, ενημερώνει ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για την κατάληψη.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πραγματοποιεί κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών από το απόγευμα της Τετάρτης.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η ΔΕΗ ΑΕ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

» Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης, από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών, εξασφάλισε με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.

» Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και επισημαίνει ότι - κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος Υπουργού - έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου