Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και από τους ...πράκτορες της Ε.Υ.Π!!

Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/

Και μέσα σε όλο τον ορυμαγδό καταλήψεων, διαδηλώσεων, απεργιών και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και οι μυστικοί πράκτορες της χώρας!
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται οι εργαζόμενοι στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά το κτήριο της λεωφόρου Κατεχάκη, στον εσωτερικό χώρο βέβαια όπου δεν θα τους έβλεπαν περαστικοί και Μ.Μ.Ε.

Οι …πράκτορες διαμαρτύρονται διότι δεν υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια όπως οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί, παρόλο που ανήκουν επίσης στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη.

Η πρωτοφανής αυτή …διαδήλωση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και ο αρμόδιος τομεάρχης Θανάσης Νάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προκαλεί τουλάχιστον απορία η απόφαση της κυβέρνησης να μην εξαιρέσει από το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου όσους υπηρετούν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), τη στιγμή που αποφάσισε να εξαιρέσει όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας.

Και σίγουρα προκαλεί έκπληξη η επιμονή του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε αυτή τη λανθασμένη απόφαση, που αντιμετωπίζει με άνισο τρόπο μία τόσο σημαντική για την εθνική ασφάλεια υπηρεσία.

Επιμονή, η οποία οδήγησε στο πρωτοφανές φαινόμενο, διοργάνωσης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από το προσωπικό της ΕΥΠ έξω από τα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας!

Ρωτούμε:

Όταν ο κ. υπουργός δήλωνε ότι “η δουλειά των εργαζομένων στην ΕΥΠ συμβάλλει στην ασφάλεια των πολιτών, στην καταπολέμηση της ανομίας και την ενδυνάμωση της Ελληνικής Δημοκρατίας", ήταν λόγια του αέρα;

Έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε με κάθε ευκαιρία: Στα θέματα της ασφάλειας και της προστασίας της χώρας και των πολιτών, δεν χωράνε ούτε λογιστικοί υπολογισμοί, ούτε μικροκομματική ή επικοινωνιακή διαχείριση.

Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα, την οποία, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου