Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΦΤΑΡ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Σχόλιο http://tourkikanea.gr/: Αυτοί οι ευλογημένοι στο ΥΠΕΞ για ποιό λόγο δίνουν βίζα σε όλους αυτούς ; Δεν βλέπουν ότι τείνουν να δημουργήσουν θέμα ; Ή απλά δεν τους νοιάζει ;
Απάντηση ιστολογίου μας: Το απαντήσατε .......μόνοι σας!!
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Sondakika.com  26-8-2011

Τουρκικό ιφτάρ σε Ελληνικό νησί 26-8-2011



O Σύλλογος νήσων Αιγαίου θα παραθέσει ιφτάρ στο νησί Ιστάνκιοϊ (Κως) της Ελλάδας
O Σύλλογος νήσων Αιγαίου υπό την προεδρία του πρόεδρου του δικηγόρου Μουράτ Ουνγκανέρ στις 27 Αυγούστου θα παραθέσει ένα ιστορικό γεύμα-ιφτάρ στο διάσημο νησί της Ιστάνκιοϊ (Κως), όπου γεννήθηκε ο διάσημος ιατρός Ιπποκράτης.
Στο νησί αυτό όπου ακόμη ζούνε 2000 Τούρκοι μπορεί κάποιος με το καταμαράν να πάει σε 45 λεπτά από το λιμάνι του Μπόντρουμ. Ζούνε κυρίως στο χωριό Πλατάνι και στο κέντρο της Κω. Παρά το ότι υπάρχουν πολλά τζαμιά στο νησί μόνο δύο είναι ανοιχτά για προσευχή. Στο ιφτάρ που οργανώνεται το Σάββατο καλεσμένοι είναι οι Τούρκοι ομογενείς του νησιού.

Επίτιμος καλεσμένος στο ιφτάρ θα είναι ο βουλευτής Σμύρνης και πρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Βαλκανίων Ριφάτ Σαίτ.
Σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση θα μετάσχουν από την Τουρκία ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βαλκανικών Συλλόγων Εκρέμ Σελιμέρ, ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Βαλκανικών Συλλόγων Σμύρνης Εντέρ Οζτούρκ, το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας καθηγητής Κοράι Βασόλ, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Τιμουτσίν Γκιουντέμ και πολλά μέλη Βαλκανικών συλλόγων. Στο γεύμα ιφτάρ δίπλα στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Μουσουλμάνων Κω έχουν κληθεί και οι Τούρκοι ομογενείς που ζούνε στο νησί.
 Σχόλιο : Αυτοί οι ευλογημένοι στο ΥΠΕΞ για ποιό λόγο δίνουν βίζα σε όλους αυτούς ; Δεν βλέπουν ότι τείνουν να δημουργήσουν θέμα ; Ή απλά δεν τους νοιάζει ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου