Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

[Αποκλειστικό http://www.secnews.gr/ ] Hackers εναντίον ιστοσελίδων σχετιζόμενες με πορνό και παιδική πορνογραφία.

Σχόλιο ιστολογίου μας : Επικροτούμε τέτοιες κινήσεις και μακάρι να ενταθούν καθότι το πρόβλημα της παιδικής πορνογραφίας είναι μεγαλύτερο από ότι τελικά φαίνεται......μετά και από τα τελευταία αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών και συλλήψεων .....
Από το ιστολόγιο http://www.secnews.gr/archives/20287

NoChildPorn [Αποκλειστικό] Hackers εναντίον ιστοσελίδων σχετιζόμενες με πορνό και παιδική πορνογραφία.Ανώνυμος ενημέρωσε την συντακτική ομάδα του SecNews με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για επιθέσεις εναντίον ιστοσελίδων με πορνό περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους. Συγκεκριμένα ο αποστολέας του μηνύματος με το ψευδώνυμο «zelda» αναφέρει ότι ομάδα hackers προχώρησε σε συντονισμένες επιθέσεις εναντίον ιστοσελίδων που προωθούν υλικό πορνό. Οι επιθέσεις είχαν στόχο να πλήξουν την λειτουργία των ιστοσελίδων καθώς και να αλλοιώσουν το  <..>



περιεχόμενο τους ώστε να μην είναι δυνατή η λειτουργία τους. Το ακριβές πλήθος των ιστοσελίδων που επλήγησαν  δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί (ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 15) , ενώ διαπιστώσαμε ότι η πλειονότητα των ιστοσελίδων βρισκόταν στο domain «.fr» , δηλαδή είχαν ως έδρα την Γαλλία.
Η συντακτική ομάδα του SecNews ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙ τους συνδέσμους προς τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες που επλήγησαν από τους Hackers στο παρόν άρθρο, μιας και το περιεχόμενο τους αντιτείθεται στην φιλοσοφία και το περιεχόμενο του SecNews.  Παρακάτω μπορείτε όμως να δείτε σχετικό Screenshot από μια εκ των επιθέσεων προς τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες:
pornsitesdeface [Αποκλειστικό] Hackers εναντίον ιστοσελίδων σχετιζόμενες με πορνό και παιδική πορνογραφία.
Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μήνυμα μας ενημερώνουν επίσης ότι «ήδη έχει ξεκινήσει να οργανώνεται μια πολύ μεγάλη και δυνατή ομάδα hackers Έλληνες και ξένους, με σκοπό να πραγματοποιήσουν συντονισμένες επιθέσεις προς πορνό sites και ειδικότερα σε αυτά που προάγουν την εκμετάλλευση των παιδιών γενικότερα»
Το SecNews επικροτεί τέτοιου είδους κινήσεις προς παράνομα sites παιδόφιλων ή sites που προάγουν την εκμετάλλευση των παιδιών γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου