Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Χριστόφιας 14.7.2011 “Oι ευθύνες θα αναληφθούν και θα αποδοθούν» (βίντεο)

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/



Στο διάγγελμα του στις 14.7.2011 ο Πρόεδρος Χριστόφιας διαβεβαίωνε τον κυπριακό λαό ότι «οι ευθύνες θα αποδωθούν και θα αναληφθούν από το χαμηλώτερο μέχρι το ανώτερο επίπεδο.» Σήμερα 3.10.2011 η ερευνητή επιτροπή του Πόλυ Πολυβίου δημοσιοποίησε το πόρισμα της και καταλόγισε σοβαρότατες θεσμικές και προσωπικές ευθύνες στον Πρόεδρο Χριστόφια. Όλα τα πιο πάνω δεν μπορούν να διαψευστούν αφού το βίντεο μιλά από μόνο του.




Ο Πρόεδρος στο διάγγελμα του είπε επίσης πως «Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και τότε ανάλογα θα απευθυνθούμε ξανά στο λαό.»
Πλέον ο λαός αναμένει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και προκύπτουν από το πόρισμα του Πολυβίου, όπως ο ίδιος διαβεβαίωνε στο διάγγελμα του και να απευθυνθεί ξανά στο λαό.
«Απαίτηση όλων είναι να εντοπιστούν και να αποδοθούν οι ευθύνες όποιους και αν αυτές βαρύνουν από το χαμηλότατο μέχρι το ανώτατο επίπεδο,» είπε ο Χριστόφιας.
Οι ευθύνες αυτές βαραίνουν τον ίδιο καθιστώντας τον μάλιστα τον πλέον υπεύθυνο για την τραγωδία στο Μαρί που προκάλεσε τον θάνατο 13 συνανθρώπων μας σοβαρότατο πλήγμα στην αξιοπιστία των πολιτών προς το κράτος, τους θεσμούς του, καθώς και στην οικονομία της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου