Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τηλεφωνική συνομιλία Χριστόφια Παπανδρέου Στο πλαίσιο της τακτικής και συχνής επικοινωνίας των δύο

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Τηλεφωνική συνομιλία Χριστόφια Παπανδρέου


Νέα τηλεφωνική συνομιλία είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη αποφυγής της έντασης στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς και την ανάγκη τήρησης υπεύθυνης στάσης από όλους τους εμπλεκόμενους, όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ελληνα Πρωθυπουργού.


Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν ο Γ. Παπανδρέου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στις προσπάθειες του κ. Χριστόφια για την επίτευξη ουσιαστικής προόδου στις συνομιλίες με τους Τουρκοκυπρίους, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία τους από το Πρόεδρο Χριστόφια.

Η τηλεφωνική επικοινωνία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής και συχνής επικοινωνίας του Ελληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με πρωτοβουλία του Δ. Χριστόφια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας ενημέρωσε τον Ελληνα Πρωθυπουργό και για το πόρισμα της έρευνας σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου στην Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, καθώς και για τις ερευνητικές δραστηριότητες εντοπισμού υδρογονανθράκων που διεξάγει η Κύπρος στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου